Ontspanning

Balans

Kracht

Energie

voor lichaam

en geest!

Ontspanningsmassage
We zijn vaak druk en in ons hectische leven is het goed om regelmatig een momentje van rust te creëren. Bijvoorbeeld met een ontspanningsmassage! De massage heeft direct effect op je lichaam en geest. Je lichaam wordt beter doorbloed en de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Blokkades worden opgeheven, je lichaam komt weer in balans en je komt weer terug in je eigen kracht. Bovendien wordt het gelukshormoon oxytocine meer aangemaakt. Je voelt je beter en kunt er weer opgeladen tegenaan!

Ontspanning, balans, kracht & energie!

Je kunt kiezen uit een massage van 30 minuten of 60 minuten. Bij de korte massage worden de nek, schouders, rug, armen, handen en het hoofd gemasseerd. Bij de lange massage wordt de gehele achterzijde van het lichaam en het hoofd gemasseerd. Vooraf vindt er een korte intake plaats waarin je jouw klachten of wensen kunt aangeven.

Zwangerschapsmassage
De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd, waarin veel verandert in je lichaam.
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat vrouwen die regelmatig een zwangerschapsmassage ondergaan, beter slapen en minder last hebben van rugpijn. Ook treden er minder complicaties op tijdens je zwangerschap en bevalling. De massage vermindert stress en werkt kalmerend. Je voelt je fijner door de aanmaak van oxytocine en daar ervaart je baby ook de voordelen van.
De massage helpt bij lage rugklachten, klachten in het bekkengebied, pijn in de nek en schouders, vocht vasthouden in armen, benen en voeten, vermoeidheid, onrustig slapen, kramp of hoofdpijn.
De massage zorgt er voor dat er even wordt stil gestaan bij alle veranderingen in het lichaam, en er ontstaat een moment voor een stukje bewustwording van de baby in de buik. Regelmatige massages kan (het ontstaan van) een postnatale depressie voorkomen.
Ook na de bevalling is er nog van alles gaande in je lichaam. Er wordt wel eens gesteld dat ‘ontzwangeren’ net zolang duurt als de hele zwangerschap. He is daarom ook belangrijk ook na de bevalling regelmatig te ontspannen en preventief aan het onderhoud van je lijf en geest te werken en de batterij weer op te laden.

Er wordt gemasseerd in een comfortabele zijligging op een massagetafel.

Stoelmassage
Stoelmassage is een effectieve drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen.

Op een speciale ergonomische massagestoel ontvang je een korte massage van ca. 15 minuten. Er wordt geen olie gebruikt en de kleding blijft gewoon aan.

Effecten en voordelen van stoelmassage:

 • vermindering van klachten ( hoofdpijn, RSI, rug /nekklachten)
 • afvoer afvalstoffen en stresshormonen
 • toename concentratievermogen
 • lichamelijke en geestelijke ontspanning
 • betere bloedcirculatie
 • verkwikking en meer energie
 • Werkt preventief tegen psychische vermoeidheid
 • Werkt preventief tegen klachten van het bewegingsapparaat

Deze massagevorm gaat goed samen met de Indiase hoofdmassage. Dan is de massage lekker lang met extra veel aandacht voor het hoofd!

Kindermassage

De kindermassage is een ontspannende en speelse massage waarbij ik let op de behoefte van het kind op dat moment. De massagevormen worden spelenderwijs ingeleid met kennismakingspelletjes en tastzintuigspelletjes. Een ongedwongen sfeer en vertrouwen staat daarbij centraal.

 

Kindermassage kan aangeboden worden als een kind niet lekker in zijn vel zit. Vaak onrustig, gestrest, verdrietig, angstig of boos is. Massage brengt de balans terug in het kind.

Effecten van regelmatige massage bij kinderen zijn o.a.

 • minder stress en spanning
 • het verbeteren van het concentratievermogen
 • het verbeteren van het slaappatroon
 • het versterken van het immuunsysteem
Indiase hoofdmassage

Wat is een Indiase hoofdmassage? De Indiase hoofdmassage is gebaseerd op het oude Indiase genezingssysteem de Ayurveda. In India is deze massage onderdeel van het dagelijkse leven binnen families en deze massage wordt ook door kappers gegeven.

Veel mensen hebben regelmatig last van hoofdpijn, stress en spanning. Wij zijn druk en hebben veel aan ons hoofd.Klachten ontstaan daardoor snel en hopen zich vaak op in het hoofd, de nek en schoudergebied. De effecten van de massage zijn niet alleen lichamelijk. Na de massage merk je al snel dat je geest wat meer gekalmeerd is en je je minder gespannen of gestrest voelt.

De Indiase hoofdmassage bestrijdt stress, verlicht spanningen in de nek, de schouders en het hoofd en houdt het haar gezond. Het brengt de lichaamsenergie weer in balans en zorgt voor een algeheel welbevinden.

Deze massage kan goed op een gewone stoel gegeven worden maar is ook mogelijk als onderdeel van de ontspanningsmassage


Ontspanningsmassage

EUR65,-/60 minuten

Zwangerschapsmassage

EUR65,-/60 minuten

Stoelmassage

EUR20,-/15 minuten

Indiase hoofdmassage

EUR25,-/15 minuten

Combi Indiase hoofdmassage/stoelmassage

EUR35,-/30 minuten

Stoelmassage voor bedrijven

EUR55,-/60 minuten
Tarieven incl. btw en reiskosten, binnen een straal van 10 km. Daar buiten 25 ct per km. Tarieven bedrijven excl. btw.

Over mij

Simone Baars     06-22330873     massage@o-ki.nl     KvK 60921579

Stel een vraag of maak een afspraak

1 + 4 =

Contactgegevens:
Simone Baars
06-22330873
massage@o-ki.nl
KvK 60921579

Werkgebieden in de regio Utrecht: Amersfoort, Bilt, Bunnik, De Doorn, Driebergen, Houten, Maarn, Utrecht, Woudenberg, Zeist.